Tijdelijke actie: Black Friday

Geniet nog tot 30 november 2019 van onze Black Friday actie en geniet van 10% korting.

Deze korting van 10% is enkel geldig bij een minimumorder van €1060 inclusief BTW. Enkel geldig op de offerte die u ontvangen én bevestigd heeft tussen 19 november 2019 en 30 november 2019. 1 bon per klant. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.

Aqua Protect - Black Friday actie

Vocht in huis ?

“Black Friday: Pak je vochtproblemen definitief aan met 10% korting” 

Vochtbestrijding - last van vocht in huis?

Voordelen regionaal expert in vochtbestrijding


aaneensluitende-spouwvulling.png

Vochtprobleem voorgoed opgelost

waardestijging.png

Onmiddellijke waardestijging woning

waterafstotend.png

Waterdichte garanties tot 50 jaar zonder verrassingen achteraf

extra-bescherming.jpg

Uitmuntende expertise door 5000 werven per jaar

certificaat.png

Officieel erkend door toonaangevende instanties

mooi-en-nuttig.jpg

Opnieuw mooi en esthetisch uitzicht

geen-risico-op-beschadiging.png

Opnieuw een gezonde woning

mooi-en-nuttig.jpg

Opnieuw mooi afgewerkte en nuttige ruimtes beschikbaar

ontzorging.png

Extra bescherming tegen ondergrondse waterdruk

geen-zoutuitbloeiingen.jpg

Geen zoutuitbloeiingen

visuele-controle.png

Bekrachtigende drogingscontroles na uitvoering werken

Erkend expert vochtbestrijding

Aqua Protect is gespecialiseerd in vochtbestrijding. Onze mensen doen een grondige diagnose van de vochtproblemen alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze vaklui garant.

Wij hebben een ervaren team op de baan dat uitsluitend vochtproblemen analyseert. Indien jouw vochtproblemen binnen ons domein vallen, bieden onze medewerkers je een gepaste oplossing aan. In functie daarvan ontvang je een bijhorende prijsofferte op maat.

Steeds bij jou in de buurt. Met technische diensten te Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Braine l'Alleud en Gosselies en vochtexperts over het ganse land, komen wij graag bij jou voor een eerste diagnose van jouw vochtproblemen.

Leer ons nog beter kennen
Aqua Protect - erkend expert in vochtbestrijding

Klare taal in vochtbestrijding

Aqua Protect is inzake vochtbestrijding het enige bedrijf dat ook na de opmaak van het klantendossier steeds open kaart speelt. Op ons exclusief klantenportaal volg je als klant, met jouw unieke code, het verloop van je uitvoeringsdossier. Dit op maat ontwikkeld portaal wordt met onze interne IT-omgeving gesynchroniseerd. Hierdoor heb je als klant steeds een accuraat zicht op je eigen dossier.

Aqua Protect - klare taal in vochtbestrijding

Vochtbestrijding in België

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen in hun woning. Naar schatting heeft één inwoner op acht te maken met vochtproblemen.

Inzake vochtbestrijding zijn er op vandaag premies beschikbaar voor het oplossen van vochtproblemen. Mits er aan bepaalde voorwaarden kan voldaan worden, kan je rekenen op een tussenkomst van de overheid. 

Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen, simpele vochtplekken op de binnenmuur tot de kelder waar het water constant van de muren druipt. In elk geval dringt een efficiënte vochtbestrijding zich meteen op want wie er te laks mee omgaat en de vochtproblemen een tijdlang zijn gang laat gaan, zou wel eens voor aanzienlijke kosten te staan kunnen komen.

Hoe pak je nu het best de vochtbestrijding aan? Wat wij ten zeerste afraden bij het oplossen van vochtproblemen, is de ‘doe-het-zelf-aanpak’. We kunnen nu immers niet verwachten dat iedereen zomaar over de nodige kennis, ervaring en materialen beschikt om zelf efficiënt de vochtbestrijding aan te pakken. Wie toch zelf de vochtproblemen wil bestrijden, moet beseffen dat wanneer later toch iets verkeerd loopt door een onoordeelkundige aanpak, over geen enkele garantie beschikt en geen verhaal kan inroepen tegen derden.

Met welke vochtproblemen kan je zoal te maken krijgen? Iedereen kent wel het opstijgend vocht dat langzaam via de muren omhoog kruipt. Ook jouw kelder kan met vochtproblemen te maken krijgen via insijpelen langs de muren of opstuwend vocht langs de keldervloer. Andere vochtproblemen die eveneens een specifieke aanpak vergen, zijn schimmel en condensvorming in huis. Dit wordt vooral veroorzaakt door onze eigen activiteiten in de keuken, badkamer of wasplaats. Dit kan leiden tot lelijke, ongezonde en schadelijke schimmelplekken op muren en plafonds die de gezondheid ernstig kunnen schaden. Tenslotte is er ook gerichte vochtbestrijding nodig indien je over een plat dak beschikt dat lekken vertoont.

Alle verschillende vochtproblemen in een gebouw vragen om een specifieke aanpak op vlak van vochtbestrijding. Het grondig en correct oplossen van vochtproblemen is meer dan we van de gemiddelde klusser kunnen verwachten… werk voor specialisten dus zoals wij. Bij Aqua Protect doen we niets anders dan vochtbestrijding en hebben we in de loop der jaren een waardevolle expertise en immens vertrouwen weten op te bouwen inzake professionele vochtbestrijding en het oplossen van vochtproblemen. Al onze materialen en technieken hebben de goedkeuring door het WTCB, wat vrijwel uniek is in de vochtbestrijdingssector. Naast de duizenden particulieren waar we de ongewenste vochtproblemen wisten te vrijwaren, raden ook officiële en/of overheidsinstanties onze aanpak betreffende vochtbestrijding aan.

Het grote voordeel om de vochtbestrijding van het vochtprobleem bij jou aan ons over te laten, heeft niet enkel te maken met onze ervaring en vakkennis in vochtbestrijding, maar ook met het feit dat we tot 50 jaar waarborg geven op onze behandelingen bij het oplossen van vochtproblemen. Niet enkel win je hierdoor aan gemoedsrust en wooncomfort, ook jouw woning of gebouw winnen aan levensduur en herverkoopwaarde met de juiste vochtbestrijding.

Ook last van vocht in huis?
Je bent niet alleen

Laat GRATIS een vochtexpert langskomen.

Ja, ik wil een gratis diagnose
Aqua Protect - kaart uitgevoerde werken
  1. home
  2. black-friday