Expert in airconditioning

Met een airco heb je altijd een aangename temperatuur in huis, zowel in een hete zomer als in een ijskoude winter. Het is dus zeker geen overbodige luxe!

Overweeg jij een airco te kopen bij Energy Protect? Energy Protect is het zusterbedrijf van Aqua Protect. Zij voorzien klanten van koude en warme luchtoplossingen dankzij hun uitgebreid gamma aan airco’s.

Ik wil een gratis plaatsbezoek voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

airco kopen

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Expert in airconditioning: Energy Protect

Energy Protect kiest voor kwaliteit

Group Protect, het moederbedrijf van Energy Protect, beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien, gaan zij veel verder dan enkel het aanbieden van airco's op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Airco kopen kwaliteit

Prijzen voor airconditioning

De prijzen voor airconditioning zijn sterk afhankelijk van factoren als:

  • Type airco (airco zonder buitenunit/split airco)
  • Aircotoestel of merk
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na plaatsing

Wil je een airco kopen en wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

prijs airco

Airco en verwarming in 1?

Een airco en verwarming in 1, te mooi om waar te zijn? Neen hoor, de airco’s van Energy Protect kunnen ook dienst doen als verwarming. Ze kunnen zelfs gelijktijdig verwarmen en koelen. Zo heb je steeds een aangename temperatuur in huis.

airco zonder buitenunit estethisch hoogstandje

Blauwe Lening

Iedereen heeft het recht op een frisse woning in de zomer, een warme in de winter en een gezonde woning het hele jaar door. Energy Protect probeert daaraan steeds bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in airconditioning. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Een financiële formule die ervoor zorgt dat iedereen op zijn of haar ritme een airco kan kopen.

Blauwe Lening: airco kopen

Airco kopen? Hou de hitte buiten!

Welke airco kopen? De experts van Energy Protect helpen je de juiste airco uit te kiezen! Vraag GRATIS een adviesgesprek.

kaart tevreden klanten airco kopen