Een stevige basis

Kiezen voor Aqua Protect betekent bewust kiezen voor een betrouwbare nationale speler in de vochtbestrijding met vestigingen over gans het land.

Aqua Protect is een gestructureerde, Belgische onderneming dat het meest innovatief en kwalitatief bedrijf is op het gebied van vochtbestrijding in woningen en gebouwen. Wij maken deel uit van een grote groep bedrijven “Group Protect” met steeds dezelfde oprichters: Aqua Protect, Iso Protect, Mos Protect en Energy Protect. Group Protect is met meer dan 20 jaar ervaring dé expert in de renovatiesector.

Je kan dus rekenen op een financieel stabiele onderneming met jarenlange ervaring. 

Onze missie

Aqua Protect is een dienstverlenende organisatie die zich specialiseert in professionele vochtbestrijding.

Gedragen door ons professionalisme garanderen wij onze klant innovatieve oplossingen die prijs-kwaliteit optimaal zijn. Wij staan voor een correcte dienstverlening waarbij stiptheid, snelheid, properheid, transparantie en respectvolle communicatie centraal staan.

Door een nauwe samenwerking en dialoog met onze leveranciers willen wij de kwaliteit van uitvoering voortdurend verbeteren. Via onze financiële stabiliteit ondersteunen we de continuïteit voor ons en onze partners.

Als groeiende onderneming bieden wij ons team van dynamische medewerkers een stabiele en goed gestructureerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Onze missie bij Group Protect

Onze waarden

Kwaliteit primeert in alles wat we doen. Van de eerste contactopname, het stellen van de correcte diagnose van het vochtprobleem, over de oplevering van de werken en het gebruikte materiaal, tot de dienst na verkoop: onze kwaliteit staat steeds centraal. Op deze manier hebben wij onze goede naam over gans het land opgebouwd.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector kunnen we ons ongetwijfeld expert noemen. De technologie staat niet stil. We houden nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen in het oog en medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om hieraan te voldoen. Wij kunnen hierbij rekenen op onze ervaring, loyaliteit van onze medewerkers en een stabiele organisatie. Dit alles resulteert in de optimale en meest kwalitatieve oplossing voor onze klant.

Onze klanten staan steeds centraal. Punt.

Binnen Group Protect hebben we respect voor de diverse functies en verantwoordelijkheden die we opnemen en dit resulteert in een constructieve samenwerking. Ook in onze uitvoering en omgang met ter beschikking gestelde materiaal en gereedschap.

Wij kiezen steeds de beste oplossing in functie van de behoeften en wensen van de klant.

We volgen de marktontwikkelingen op de voet, zodat we op elk moment de beste oplossing aan onze klanten kunnen garanderen. Dit maakt ons trendsetter binnen onze sector.

We zijn een dynamische onderneming met enthousiaste medewerkers die via persoonlijk engagement hun verantwoordelijkheden opnemen en onze ambities willen waarmaken.

We communiceren steeds op een transparante manier zowel intern met onze medewerkers als extern met onze klanten, leveranciers en stakeholders. Hiervoor implementeerden wij de nodige tools.

Ons team

Onze sterke bedrijfscultuur ligt aan de basis van onze groeiende onderneming. We bieden ons team van dynamische medewerkers een stabiele en goed gestructureerde omgeving waarbij ondersteuning gekoppeld wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Medewerkers kunnen zich ten volle ontwikkelingen. Ze krijgen alle kansen om hun eigen sterktes te benutten en hun verbeterpunten aan te scherpen waar nodig.

Aqua Protect hecht veel belang aan diversiteit. Wij waarderen ieders competenties ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, handicap of seksuele oriëntatie.

Wens je deel uit te maken van onze dynamische groep medewerkers? 
Bekijk dan razendsnel onze openstaande vacatures.

Team Group Protect

Waarom mensen voor Aqua Protect kiezen

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • Tot 50 jaar échte garantie zonder verrassingen achteraf
  • Standaard drogingscontrole na uitvoering van de werken
  • Gebruik van innovatieve én duurzame producten
group protect welkom bij group protect

Wens je ons je vertrouwen te schenken?

1000den tevreden klanten gingen je voor.

map compl