Officiële certificaten & garanties van Aqua Protect

Kiezen voor Aqua Protect, dat is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid & betrouwbaarheid. Dat bewijzen ook de officiële certificaten die we al jaren met trots dragen. Maar ook voor de beste garanties kan je bij ons terecht. 

aqua protect vochtbestrijding kelderdrainage in natte kelder 004

Jouw gecertificeerd aannemer

Ter bescherming van de consument onderzoekt Buildwise de kwaliteit van alle producten, processen en bedrijven binnen vochtbestrijding. Aqua Protect is een van de enige ondernemingen die je de certificaten kan voorleggen van beste product, professionele uitvoering en betrouwbare firma.  

Product met beste resultaten

Aqua Protect ontwikkelde met Façabelle een ATG-gecertificeerd product tegen opstijgend vocht: Aqua Crème. Dit label bevestigt dat het product de beste resultaten biedt, ongeacht de vochtigheidsgraad van de muur. 

atg 1670852242

Juiste uitvoering

Het BCCA-label bevestigt dat onze methode om vochtproblemen aan te pakken de juiste methode is om tot een doeltreffend resultaat te komen. Alles wordt dus volgens de regels van de kunst gedaan. 

bcca 1670852514

Kwaliteitsbeleid

Aqua Protect haalde als eerste bedrijf in vochtbestrijding het Construction Quality-label. De pijlers van dit prestigieuze label zijn administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid. 

construction quality

Jouw garanties

Door je muren te injecteren met Aqua Crème ben je zeker van een efficiënt en kwalitatief resultaat op lange termijn. Zo zeker zelfs dat we levenslange garantie bieden op de behandeling tegen opstijgend en capillair vocht.

Bij elke vorm van kelderdrainage geniet je standaard van 20 jaar garantie op de drainage en 2 jaar garantie op de pomp. Sluit je een onderhoudscontract af? Dan krijg je naast een jaarlijks onderhoud een verlengde garantie tot 10 jaar op je pomp!

Een bekuiping is goed voor 20 jaar garantie!

Op alle ventilatietoestellen krijg je standaard 2 jaar garantie. Dit kan verlengd worden tot 10 jaar als je je toestel jaarlijks laat onderhouden door onze experts via een onderhoudscontract.

Vocht bestrijden doe je met Aqua Protect!

  • Al meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding.
  • Onmiskenbare expertise met zo'n 5.000 projecten per jaar
  • Nationaal actief met vestigingen bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud
  • Gebruik van innovatieve en duurzame producten
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor!
aqua protect injectie tegen opstijgend vocht injectie onder lage druk met aqua creme

Steeds een referentie in de buurt

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

Graag maken we van jou onze volgende tevreden klant!

map compl