Waarmee kunnen we je helpen?

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

Vochtbestrijding - last van vocht in huis?

Voordelen regionaal expert in vochtbestrijding


aaneensluitende-spouwvulling.png

Vochtprobleem voorgoed opgelost

waardestijging.png

Onmiddellijke waardestijging woning

waterafstotend.png

Waterdichte garanties tot 50 jaar zonder verrassingen achteraf

extra-bescherming.jpg

Uitmuntende expertise door 5000 werven per jaar

certificaat.png

Officieel erkend door toonaangevende instanties

mooi-en-nuttig.jpg

Opnieuw mooi en esthetisch uitzicht

geen-risico-op-beschadiging.png

Opnieuw een gezonde woning

mooi-en-nuttig.jpg

Opnieuw mooi afgewerkte en nuttige ruimtes beschikbaar

ontzorging.png

Extra bescherming tegen ondergrondse waterdruk

geen-zoutuitbloeiingen.jpg

Geen zoutuitbloeiingen

visuele-controle.png

Bekrachtigende drogingscontroles na uitvoering werken

Erkend expert vochtbestrijding

Aqua Protect is gespecialiseerd in vochtbestrijding. Onze mensen doen een grondige diagnose van de vochtproblemen alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze vaklui garant.

Wij hebben een ervaren team op de baan dat uitsluitend vochtproblemen analyseert. Indien jouw vochtproblemen binnen ons domein vallen, bieden onze medewerkers je een gepaste oplossing aan. Of het nu gaat om opstijgend vocht, een natte kelder of schimmel-en condensproblemen: in functie van jouw vochtprobleem ontvang je een bijhorende prijsofferte op maat.

Steeds bij jou in de buurt. Met technische diensten te Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l'Alleud en Gosselies en vochtexperts over het ganse land, komen wij graag bij jou voor een eerste gratis diagnose van jouw vochtproblemen.

Aqua Protect vochtbestrijding erkend specialist

Vochtbestrijding in België: vochtproblemen zijn een courant probleem

Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen, simpele vochtplekken op de binnenmuur tot de kelder waar het water constant van de muren druipt. In elk geval dringt een efficiënte vochtbestrijding zich meteen op want wie er te laks mee omgaat en de vochtproblemen een tijdlang zijn gang laat gaan, zou wel eens voor aanzienlijke kosten te staan kunnen komen.

Hoe pak je nu het best de vochtbestrijding aan? Wat wij ten zeerste afraden bij het oplossen van vochtproblemen, is de ‘doe-het-zelf-aanpak’. We kunnen nu immers niet verwachten dat iedereen zomaar over de nodige kennis, ervaring en materialen beschikt om zelf efficiënt de vochtbestrijding aan te pakken. Wie toch zelf de vochtproblemen wil bestrijden, moet beseffen dat wanneer later toch iets verkeerd loopt door een onoordeelkundige aanpak, over geen enkele garantie beschikt en geen verhaal kan inroepen tegen derden.

Met welke vochtproblemen kan je zoal te maken krijgen? Iedereen kent wel het opstijgend vocht dat langzaam via de muren omhoog kruipt. Ook jouw kelder kan met vochtproblemen te maken krijgen via insijpelen langs de muren of opstuwend vocht langs de keldervloer. Andere vochtproblemen die eveneens een specifieke aanpak vergen, zijn schimmel en condensvorming in huis. Dit wordt vooral veroorzaakt door onze eigen activiteiten in de keuken, badkamer of wasplaats. Dit kan leiden tot lelijke, ongezonde en schadelijke schimmelplekken op muren en plafonds die de gezondheid ernstig kunnen schaden. Tenslotte is er ook gerichte vochtbestrijding nodig indien je over een plat dak beschikt dat lekken vertoont.

Alle verschillende vochtproblemen in een gebouw vragen om een specifieke aanpak op vlak van vochtbestrijding. Het grondig en correct oplossen van vochtproblemen is meer dan we van de gemiddelde klusser kunnen verwachten… werk voor specialisten dus zoals wij. Bij Aqua Protect doen we niets anders dan vochtbestrijding en hebben we in de loop der jaren een waardevolle expertise en immens vertrouwen weten op te bouwen inzake professionele vochtbestrijding en het oplossen van vochtproblemen. Al onze materialen en technieken hebben de goedkeuring door het WTCB, wat vrijwel uniek is in de vochtbestrijdingssector. Naast de duizenden particulieren waar we de ongewenste vochtproblemen wisten te vrijwaren, raden ook officiële en/of overheidsinstanties onze aanpak betreffende vochtbestrijding aan.

Het grote voordeel om de vochtbestrijding van het vochtprobleem bij jou aan ons over te laten, heeft niet enkel te maken met onze ervaring en vakkennis in vochtbestrijding, maar ook met het feit dat we tot 50 jaar waarborg geven op onze behandelingen bij het oplossen van vochtproblemen. Niet enkel win je hierdoor aan gemoedsrust en wooncomfort, ook jouw woning of gebouw winnen aan levensduur en herverkoopwaarde met de juiste vochtbestrijding.

Vochtbestrijding in jouw provincie

Aqua Protect doet aan vochtbestrijding in heel België, we hebben dus ervaring in elke hoek van het land. We doen een uitgebreide diagnose zodat we de oorzaak vinden en de ideale bestrijdingsmethode kunnen toepassen.

Bekijk hier hoe we de vochtbestrijding aanpakken in jouw provincie!

Prijzen voor vochtbestrijding

Wat kost vochtbestrijding nu eigenlijk? Dat is uiteraard afhankelijk van het vochtprobleem en de gekozen bestrijdingsmethode die gebruikt wordt om het probleem in je woning op te lossen. Helaas heb je hier niet altijd zelf over te beslissen. Wanneer je last hebt van problemen door vocht, laat je deze best zo snel mogelijk behandelen door een erkend vakman. Die helpt je niet alleen met de bestrijding maar ook de oorzaak van het vochtprobleem. 

Voor de prijs bepaald kan worden, moet je dus eerst weten welk probleem je eigenljik hebt. De uiteindelijke prijs die je betaalt, zal dus afhangen van de vochtbestrijdingsmethode die wordt toegepast.

 

Vochtprobleem VochtbestrijdingsmethodeGemiddelde prijs
Opstijgend vochtInjecteren van murenVanaf €100 per lopende meter
Natte kelder

Kelderbekuiping

Vloer, wand- en randdrainage

Vanaf €300 per m²

Vanaf €170 per m²
Condens en schimmelsNieuw ventilatiesysteemVanaf €1600

 

De prijzen in deze tabel zijn minimumprijzen. Wil je meer te weten komen over de kosten van vochtbestrijding voor jouw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte vochtbestrijding aan en ontvang jouw prijs op maat.

Ook last van vocht in huis?
Je bent niet alleen

Laat GRATIS een vochtexpert langskomen.

Aqua Protect - kaart uitgevoerde werken