Expert in luchtreinigers

Een gezond binnenklimaat is geen luxe, maar een basisbehoefte. De temperatuur in huis moet aangenaam en stabiel zijn, de lucht moet geregeld ververst worden en er mag geen ophoping zijn van schadelijke stoffen.

Gezonde lucht in huis krijg je door een luchtreiniger te gebruiken. Een luchtreiniger maakt bacteriën en virussen onschadelijk, doet nare geurtjes en schadelijke stoffen verdwijnen, vangt de haren van huisdieren op en verwijdert zwevende deeltjes, pollen, sigarettenrook en stof uit de lucht.

Met een luchtreiniger van Aqua Protect verbeter je je gezondheid en comfort in huis.

Expert in luchtreinigers

aqp luchtreiniger 3 1635425006

Een luchtreiniger als antwoord op het coronavirus

De donkere maanden komen eraan. Dit betekent dat we steeds meer zullen binnen blijven, iets wat een nefast gevolg heeft voor ons binnenklimaat. Zo zorgt dit voor geurhinder en een slechte binnenlucht.

Nu de coronacijfers weer aan het stijgen zijn, is het van groot belang om een zuivere en gezonde lucht in huis te hebben. De perfecte oplossing? Onze luchtreinigers: zij houden de binnenlucht gezond en zuiver én elimineren virussen en bacteriën.

Goed om te weten: Onze luchtreinigers staan op de lijst van erkende toestellen tegen Covid-19.

aqp luchtreiniger 26

Onze luchtreiniger als oplossing voor

  • Allergieën zoals hooikoorts en huisstofmijt
  • Neus, keel- en oogirritaties
  • Astma
  • Algemene luchtvervuiling

Ook last van een allergie? Dan zal het als muziek in de oren klinken dat een luchtreiniger die symptomen doet verminderen. Hoe dan? De lucht in huis bevat vaak fijne vervuilde deeltjes, waaronder allergenen en pollen. Die fijne deeltjes kan je uit de lucht zuiveren door voor een luchtreiniger van Aqua Protect te kiezen.

Gezond ventileren: een luchtreiniger voor thuis of op kantoor

Luchtreiniger gezocht voor je appartement of woning? Of eerder nood aan een luchtreiniger voor in je praktijk of zaak? Goed nieuws, onze luchtreiniger of ionisator kan zowel thuis als op kantoor gebruikt worden.

Onze luchtreiniger is geschikt voor iedere ruimte, gaande van je slaapkamer tot keuken. Ook is het eenvoudig te plaatsen. Meer weten over onze luchtreinigers? Aarzel niet om onze experts te contacteren.

aqp luchtreiniger 30

De werking van onze luchtreinigers

De werking van onze stille maar doeltreffende luchtreinigers:

  • De ventilator zuigt de vervuilde lucht uit de ruimte en leidt deze naar het filtersysteem;
  • De gezuiverde lucht gaat door de ionisator en wordt verrijkt met negatieve ionen;
  • Eens de concentratie negatieve ionen hoog genoeg is, worden de negatieve ionen en de positief geladen stof- en microbiologische deeltjes tot elkaar aangetrokken;
  • De stofdeeltjes worden zwaarder en volledig verwijderd door het filtersysteem voordat ze op de grond vallen;
  • De gezuiverde lucht komt vervolgens in de omgeving terecht.
aqp luchtreiniger 17 1635424992

De luchtkwaliteit verbeteren?

Ga dan voor een luchtreiniger van Aqua Protect!

Tevreden klanten: Split airco