End of Summer Showroomverkoop 25 september 2021

Nood aan airconditioning of vochtbestrijding? Wil je weten hoe kelderdichting of injectie in zijn werk gaat? Of ben je eerder benieuwd naar de werking van onze airco's of ventilatiesystemen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens onze showroomverkoop op zaterdag 25 september (10u-17u) in ons hoofdkantoor op het volgend adres: Esserstraat 3, 8550 Zwevegem.

Tijdens onze showroomverkoop kan je alles grondig bestuderen én uitvoerig testen. Verder bieden onze experts maar al te graag een antwoord op jouw vragen.

End of Summer Showroomverkoop 25 september 2021

Schrijf je hier snel in

group protect web

Waarom mag je dit niet missen?

  • Ontvang onmiddellijk een snelle plaatsingsdatum of ontvang onmiddellijk een snelle en juiste diagnose
  • Krijg technisch advies
  • Test onze airco’s of ventilatiesystemen
  • Meer info over onze vochtbestrijding
  • Geïnteresseerd in rendabele zonne-energie (zonnepanelen of thuisbatterijen)? Dan helpen onze collega’s van Energy Protect jou verder.
  • Geïnteresseerd in isolatie (gevel, dak, spouwmuur) of gevelafwerking (crepi of kalei)? Dan helpen onze collega’s van Iso Protect jou verder.
  • Geïnteresseerd in mosbestrijding? Dan helpen onze collega’s van Mos Protect jou verder.
kelderdichting banner 2

Hoe inschrijven?

Vul voor 22 september bovenstaand inschrijvingsformulier in om aanwezig te zijn op deze unieke showroomverkoop. Jouw inschrijving is dan ook meteen jouw toegangspas.

Wees snel want het aantal deelnemers is beperkt wegens de nodige maatregelen.

Waarom een showroomverkoop?

Simpelweg, omdat wij, als expert in vochtbestrijding, alle trends op de voet volgen die voor jou als klant betekenisvol kunnen zijn. Aqua Protect is een Belgische trendsetter die non-stop zijn aanbod vernieuwt met innovatieve producten, gekoppeld aan de noden en wensen van de klant.

opstijgendvocht banner 2