Airco met buitenunit kopen

Ben je het zweten tijdens de zomer en het bevriezen tijdens de winter ook beu? Wil je meerdere kamers koelen of verwarmen? Waar wacht je dan nog op en koop een airco met buitenunit bij Energy Protect! Waarom een airco met buitenunit kopen? Simpelweg omdat een airco met buitenunit zorgt voor een aangename temperatuur in je woning.

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Expert in airconditioning: Energy Protect

Waarom een airco met buitenunit kopen?

Nood aan een airco die een centrale ruimte in je woning kan koelen en verwarmen? De oplossing: een airco met buitenunit kopen. Deze vaste airco met buitenunit bestaat uit één buitenunit en één of meerdere binnenunits en is een goed alternatief voor de airco’s zonder buitenunit.

De airco’s met buitenunit werken op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits circuleert. Het kan dus beschouwd worden als een warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen. Hierdoor kunnen airco’s met buitenunit, centrale verwarmingssystemen op gas vervangen. 

Wens je toch een airco zonder buitenunit?

kaysun onnix 800x640 optimized nologo

Welke airco met buitenunit kopen: single split

De eerste airco met buitenunit die je bij Energy Protect kan kopen, is de single split. Dit is de meest voorkomende airco en bestaat, zoals het woord het al zegt, uit één binnenunit en één buitenunit. Dit systeem is uiterst geschikt voor het koelen en verwarmen van een centrale ruimte. Er zijn verschillende modellen waaronder wand-, vloer- en plafondmodellen in lichte of zware uitvoering.

aqp kaysun onnix 800x640 nologo

Welke airco met buitenunit kopen: multi split

De tweede airco met buitenunit die je bij Energy Protect kan kopen, is de multi split. Deze is ideaal om meerdere ruimtes tegelijkertijd te koelen en te verwarmen. Bij een multi split worden meerdere binnenunits (met of zonder verschillende capaciteiten) aangesloten op één enkele buitenunit. Het voordeel hiervan is dat je de verschillende instelmogelijkheden per kamer niet kwijtraakt. Zo kan je overdag verkoeling zoeken in de keuken of woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. In tegenstelling tot twee afzonderlijke split-systemen, neemt een multi split airco ook minder ruimte in beslag. Deze airco met buitenunit kan je kopen in wand-, vloer-, plafond-, cassette- of kanaalmodellen.

kaysun doubleflowconsole 800x640 nologo

Airco met buitenunit kopen: prijs

De prijs wordt bepaald door verschillende factoren:

  • Aircotoestel of merk
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na plaatsing

Airco met buitenunit kopen op maat van jouw woning? Wacht niet langer en vraag zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

aqp kaysun onnixsuite 800x640 nologo

Geef iedereen een kans met de Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een koel huis in de zomer, een warm huis in de winter en een gezond huis het hele jaar door. Energy Protect zet zich altijd in om hieraan bij te dragen. Niet alleen vanwege zijn uitgebreide expertise op het gebied van airco’s. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Dit zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo een airco met buitenunit kan kopen. 

blauwe lening achtergr

Plaatsbezoek aanvragen

Droom jij ook van het ideale wooncomfort zowel in de zomer als in de winter? Dat kan! De volgende hittegolf staat ongetwijfeld al voor de deur, dus wacht niet te lang met het kopen van een airco met buitenunit bij Energy Protect.