Airco zonder buitenunit geeft een nieuwe touch aan jouw woonkamer

Een airco zonder buitenunit in je woonkamer die de lucht op de juiste temperatuur brengt is geen overbodige luxe meer. Wil jij ook je hoofd koel houden in de zomer, een warm nest hebben in de winter en ventilatie het hele jaar door? Een airco die tegelijkertijd mooi is en één is met je interieur? Dan is de airco zonder buitenunit de perfecte oplossing voor in je woonkamer. Op die manier heb je altijd verse lucht in je woonkamer die je leefcomfort ten goede komt. 

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

ep logo poweredby gp pos v2

Eén met interieur in je woonkamer

Deze airco’s zonder buitenunit hebben zo’n keurig en strak design, dat je ze in je woonkamer niet hoeft te verbergen. De airco’s zonder buitenunit zijn de moeite waard om mee te pronken bij je vrienden en familie! Energy Protect richt zich niet alleen op de klimatisatie, maar ook op de subtiliteit en het esthetische design van airco’s. Om het juiste design te vinden die past bij jouw woonkamer, heb je de keuze tussen het volledige RAL-kleurenpallet. Hierdoor past deze airco zonder buitenunit in elke woonkamer. 

Wil je liever een airco zonder buitenunit die één is met je interieur in je woonkamer? Geen probleem, dankzij de keuze tussen horizontale of verticale modellen, alsook multi- en splitsystemen, kan je een airco krijgen die perfect aansluit bij je woonkamer. De keuze ligt volledig bij jou!

Benieuwd welke vorm het beste past in je woonkamer? Maak dan een afspraak voor advies op maat.

innova 2.0 inverter verticaal 1 compafgesneden

Ventileren is geen luxe, maar een must

Het is belangrijk dat je in een woonkamer leeft met gezonde lucht. De laatste jaren zijn particulieren massaal beginnen isoleren. Betere ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie… Hierdoor blijft overtollige lucht binnen in je woonkamer, waardoor schimmels en condens vrij spel krijgen. Het niet ventileren van je woonkamer kan zorgen voor vermoeidheid, hoofdpijn, slapeloosheid,… Deze ongemakken zijn vaak het gevolg van ongezonde lucht. Hoe hoger de CO2-waarde in huis, hoe slechter de lucht. Het maakt je slaperig en op lange termijn zal het je gezondheid aantasten. Daarom is ventilatie geen overbodige luxe, maar een ‘must’. 

Isoleren en ventileren gaan nochtans hand in hand. Daarom heeft onze airco een extra ventilerende functie, als aanvulling op je bestaand ventilatiesysteem. Het is namelijk een all-in-one klimatisatietoestel dat zorgt voor airco in de zomer, verwarming in de winter en ventilatie het hele jaar door, in jouw woonkamer. 

airco zonder buitenunit met ventilatie

Werking ventilatie

Om de werking van deze airco zonder buitenunit feilloos te laten verlopen, zijn er twee roosters geplaatst aan de buitenkant voor de aan- en afvoer van de lucht. De warme lucht wordt afgevoerd, terwijl verse lucht wordt aangevoerd. Deze heeft een dichtklapbare klep die ervoor zorgt dat je geen last hebt van insecten, geluid en stof. Op deze manier heb je verse lucht het hele jaar door in je woonkamer. 

alu rooster muur frame

De perfecte temperatuur in je woonkamer

Een airco zonder buitenunit in je woonkamer zorgt tenslotte voor een aangename kamertemperatuur. Het houdt de hitte buiten tijdens de zomer en verwarmt je woonkamer tijdens de winter. Dit is voor de meeste mensen geen overbodige luxe meer. 

airco zonder buitenunit 1569923350

De nieuwste technologie

Alsof het al niet voldoende is, kan je ook een USB aansluiten, waardoor je naast het bedienen van je airco via het toestel zelf, het ook op afstand kan bedienen. Zo kan je vanuit je luie zetel in je woonkamer de temperatuur regelen met een afstandsbediening of applicatie op je smartphone. Als dit geen gebruiksgemak is?

airco zonder buitenunit installatie

Toch liever een split airco in de woonkamer?

Nood aan verkoeling in je woonkamer tijdens de warme zomers? De oplossing: een split airco kopen. Deze vaste split airco bestaat uit één buitenunit en één of meerdere binnenunits en is een goed alternatief voor deze airco’s zonder buitenunits. 

De split airco’s werken op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits circuleert. Het kan dus worden beschouwd als een warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen. Hierdoor kunnen split airco’s, centrale verwarmingssystemen op gas vervangen. 

aqp kaysun onnixsuite 800x640 nologo

Welke split airco in je woonkamer: single split

De eerste split airco is de single split airco. Deze is in de woonkamer de meest voorkomende airco en bestaat zoals het woord het al zegt, uit één binnenunit en één buitenunit. Dit systeem is het meest geschikt voor het koelen of verwarmen van één centrale ruimte. Er zijn verschillende modellen zoals: wand-, vloer- of plafondmodellen in lichte of zware uitvoering. 

kaysun onnix 800x640 binnenunit single split

Welke split airco in je woonkamer: multi split

Als tweede is er de multi split airco. Deze is ideaal om meerdere ruimtes tegelijk te koelen of te verwarmen. Bij een multi split airco worden meerdere binnenunits (met of zonder verschillende capaciteiten) aangesloten op één enkele buitenunit. Het voordeel hiervan is dat je de verschillende instelmogelijkheden per kamer niet kwijtraakt. Zo kun je overdag verkoeling zoeken in de woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. In vergelijking met twee afzonderlijke split-systemen neemt een multi split minder ruimte in beslag. Reden te meer om een multi split airco te kopen. Deze komt voor in wand-, vloer-, plafond-, cassette- of kanaalmodellen. 

kaysun doubleflowconsole 800x640 nologo

Plaatsbezoek aanvragen

Wil je ook genieten van deze luxe?