Airco zonder buitenunit op slaapkamer

Een airco zonder buitenunit is een heel gemakkelijk toestel dat ervoor zorgt dat je de juiste temperatuur hebt in je slaapkamer, zowel in de winter als in de zomer. Maar wat is nu de beste plaats om zo een airco te plaatsen? 

Een airco zonder buitenunit staat het best in een kleinere ruimte en tegen een buitenmuur. Deze airco zonder buitenunit heeft geen slang, maar twee roosters. Via het ene rooster zal het warme lucht afvoeren en langs het ander rooster zal het verse lucht aanzuigen. Daarnaast neemt deze airco zonder buitenunit in je slaapkamer ook minder plaats in beslag. Zo hoef je je minder zorgen te maken over gebrek aan ruimte. Deze airco heeft beperkt ruimteverlies en past perfect in je slaapkamer.

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

ep logo poweredby gp pos v2

Hoe zit het met de plaatsing van mijn airco zonder buitenunit?

Als eerste kan deze airco zonder buitenunit geplaatst worden op elk type muur. Vervolgens wordt dit op een eenvoudige manier geplaatst, doordat er slechts één toestel dient te worden aangesloten. Daarnaast moeten er ook geen leidingen worden getrokken, waardoor een slang dus niet nodig is. 

Ben je niet zeker waar deze het beste past in je slaapkamer? Geen probleem! Energy Protect laat ook steeds een expert gratis langskomen om een concreet voorstel te maken voor de plaatsing op maat van je slaapkamer.

airco zonder buitenunit installatie

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een airco zonder buitenunit?

De prijs voor een airco zonder buitenunit kan afhangen van verschillende factoren zoals:

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Energy Protect biedt jou een hoogwaardige dienstverlening door middel van persoonlijke offertes en gratis deskundig advies. Benieuwd naar de prijs van deze airco zonder buitenunit in je slaapkamer? Klik hieronder en maak een afspraak voor advies op maat.

hotelkamer 800x640 optimized

Waarom deze airco zonder buitenunit kopen?

In de eerste plaats biedt een airco zonder buitenunit een belangrijk esthetisch voordeel. Enkel de luchtroosters zijn te zien langs de buitenkant van je slaapkamer, wat de airco zo goed als onzichtbaar maakt. Daarnaast vraagt de airco zonder buitenunit ook minder onderhoud dan bij een traditionele airco met één of meerdere buitenunits. Alle technologieën zijn geïntegreerd in één apparaat, wat het onderhoud, de plaatsing en het gebruik ervan aanzienlijk vereenvoudigt. Dat is al een zorg minder in je slaapkamer.

airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten

Ze zijn muisstil sshhtt...

Als laatste ga je geen last hebben van het geluid in je slaapkamer. De (vaste) airco’s zonder buitenunit zijn stiller dan de mobiele airco’s. De vaste airco’s hebben maar een geluidsterkte van 27 dB. Dit komt doordat ze een betere geluidsisolatie hebben en omdat er een kleinere volume aan binnenlucht door het toestel moet passeren. Hierdoor zal je tijdens je slaap geen last hebben van de airco zonder buitenunit. Ook maakt de airco buiten minder lawaai. Iets waar je buren zeer dankbaar voor zullen zijn!

hotelkamer2 800x640 optimized

Ook genoeg van de hitte in je slaapkamer?

Wens je ook een airco zonder buitenunit te plaatsen in je slaapkamer?