Airco zonder buitenunit zonder slang

Heb je nood aan airconditioning tijdens de zomer of verwarming in de winter? Maar heb je er de ruimte niet voor of past het niet bij je interieur? Geen probleem, de airco zonder buitenunit zonder slang biedt hiervoor dé oplossing. Hieronder geven we een aantal punten weer, waarom dit de oplossing zou zijn voor je probleem en een aantal voordelen hiervan. 

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

ep logo poweredby gp pos v2

Onzichtbaar langs buiten

Het grootste voordeel van de airco zonder buitenunit is dat hij geen afvoerslang heeft, waardoor het esthetisch mooier is aan de buitengevel. De airco zonder buitenunit heeft in plaats van een slang, twee roosters die op de muur zijn geïnstalleerd. Deze roosters hebben een diameter van 16 cm en zijn dus zo goed als onzichtbaar.

airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten

Werking van de roosters

Energy Protect biedt een airco zonder buitenunit zonder slang, maar met twee roosters. Hierbij is het wel belangrijk dat je deze tegen een buitenmuur plaatst. Via het ene rooster zal het warme lucht afvoeren en langs het ander rooster zal het verse lucht aanzuigen. Een raam hoeft dus niet open te staan om warme lucht buiten te laten. Er moet hierbij dus geen afvoerslang geplaatst worden. 

alu rooster muur frame

De airco zonder buitenunit: geen afvoerslang en heel compact

Doordat de airco zonder buitenunit geen afvoerslang heeft, is hij ook heel compact. De horizontale airco zonder buitenunit heeft een hoogte van 55 cm, een breedte van 103 cm en een diepte van 16 cm. Daarnaast is er ook een verticale airco zonder buitenunit, deze heeft een hoogte van 139 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 18 cm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Deze airco zonder buitenunit heeft geen afvoerslang, heeft beperkt ruimteverlies en is zeer geschikt voor in jouw interieur. 

Kom meer te weten over de afmetingen van de airco’s zonder buitenunit.

Nog meer voordelen van de airco zonder buitenunit

De voordelen van een airco zonder buitenunit zijn oneindig. Vergeleken met een traditionele airco met een afvoerslang, is er minder onderhoud nodig. Alle technologieën zijn geïntegreerd in één apparaat, wat de installatie, gebruik en onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt. Dit scheelt tijd en geld. Daarnaast kan je de airco op elke soort muur plaatsen zoals een muur van hout, natuursteen, metaal. De airco zonder buitenunit kan je op een eenvoudige manier plaatsen, doordat je slechts één toestel moet aansluiten. Je kan deze airco zonder buitenunit zelf plaatsen met gebruik van een uitgebreide video. Daarnaast moeten er ook geen leidingen worden getrokken en is er dus geen slang nodig. 

airco zonder buitenunit 1569923350

Plaatsing airco zonder buitenunit zonder slang

Ben je niet zeker waar deze het beste past? Geen probleem! Energy Protect laat ook steeds een expert gratis langskomen om een concreet voorstel te maken voor de plaatsing op maat van jouw woning.

Tot blogs!