All-in-one klimatisatie, airco zonder buitenunit voor een woning op de juiste temperatuur

Tegenwoordig zijn airco's die de lucht op de juiste temperatuur brengen geen overbodige luxe meer. De meeste mensen kiezen dan ook bewust voor een airco die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. Met deze airco zonder buitenunit of monoblock airco van Energy Protect, zusterbedrijf van Aqua Protect, krijg jij het comfort dat je verdient. Zo heb je airco in de zomer, verwarming in de winter en ventilatie het hele jaar door. Op die manier heb je altijd lucht in jouw huis die je leefcomfort ten goede komt.

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

ep logo poweredby gp pos v2

Luchtventilatie op maat van jouw interieur

Wat is het toch fijn als iets efficiënt, compact en mooi kan zijn tegelijk! Met deze airco hoef je jou geen zorgen te maken over gebrek aan ruimte of op esthetisch vlak.

Langs de buitenzijde van het gebouw worden er slechts twee roosters geplaatst voor de aan- en afvoer van lucht. Bovendien zijn deze dichtklapbare roosters stof-, geluid-, en insectenwerend. Zo heb je ook minder onderhoudswerk aan dit toestel.

Daarnaast kan je een airco zonder buitenunit verkrijgen in een verticale en een horizontale vorm. De keuze voor een vorm die het best bij jouw interieur past, ligt dus volledig bij jou! 

Airco zonder buitenunit

Let's talk money

De prijs voor een airco zonder buitenunit is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij vooral aan de eigenschappen van het systeem en de plaatsing ervan. Energy Protect voorziet je alvast van een goede service met een persoonlijke offerte en gratis advies door een expert. Benieuwd naar de prijs voor deze airco in jouw woning? Klik hieronder en maak een afspraak voor advies op maat. 

Onzichtbaar langs buiten, doeltreffend vanbinnen

Met deze airco van Energy Protect wordt zowel warme als koude lucht voorzien. Je hebt een airco zonder buitenunit die de lucht, zowel tijdens een warme zomer als een koude winter, op de juiste temperatuur brengt.

De airco heeft ook een lager energieverbruik en een stillere werking. De nieuwe geluiddempende materialen zorgen voor een geluidsniveau dat vergelijkbaar is met dat van een ‘split’-systeem. Het verminderde energieverbruik is te danken aan de nieuwe generatie DC-inverter-ventilatoren.

Je kan het toestel bedienen via het toestel zelf of vanuit je zetel via de afstandsbediening of de app.

Benieuwd naar de technische details van de horizontale of verticale airco? Download ze hieronder. 

airco zonder buitenunit Aqua Protect

Voordelen airco zonder buitenunit

De vele voordelen van deze airco zonder buitenunit:

  1. Je hoeft geen logge buitenunit te plaatsen. 
  2. Subtiel en esthetisch design met beperkte onderhoud.
  3. Eenvoudige installatie omdat het meestal gaat om één toestel. 
  4. Het neemt weinig ruimte in beslag en past in jouw interieur dankzij de keuze tussen een verticaal of horizontaal systeem.
  5. Stil vanaf 27 dB.
  6. Bediening mogelijk vanop afstand en via de app. 

Afbetaling van airco met Blauwe Lening

Maak je geen zorgen als je met een beperkt budget zit, want iedereen heeft recht op een frisse woning. Met de Blauwe Lening van Energy Protect kan je deze airco zonder buitenunit op jouw eigen tempo afbetalen. 

Wil jij het hoofd koel houden tijdens de hitte, een warm nest tijdens de winter of luchtventilatie het volledige jaar door? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Een goed verluchte woning met een perfecte temperatuur het hele jaar door is een basiscomfort dat iedereen verdient! 

Tot blogs!

airco

Plaatsbezoek aanvragen

Wens je een airco zonder buitenunit te plaatsen?