Aqua Protect 3 Team blikt terug op een geslaagd duatlon en triatlon seizoen!

Het Belgische zomerseizoen in duatlon en triatlon zit erop! Hoog tijd dus om samen met het Aqua Protect 3 Team terug te blikken op het meer dan geslaagd seizoen. Als trouwe partner van deze Kortrijkse sportclub doet het ons een groot plezier om de vele sportieve initiatieven te kunnen en te mogen steunen. 

 

Wie is het Aqua Protect 3 Team?

Het Aqua Protect 3 Team is een Kortrijkse sportclub voor iedereen die de duatlon- of triatlonmicrobe te pakken heeft. Van recreanten tot ambitieuze bezielers, iedereen is er welkom!

Als trouwe partner zijn wij met Aqua Protect dan ook bijzonder fier om deze sportieve bende te kunnen ondersteunen in alles wat ze doen. Onder het motto 'een gezonde geest in een gezond lichaam' proberen we iedereen rondom ons te stimuleren om meer de sportschoenen vanonder het stof te halen. 

 

 

 

Aqua Protect 3 Team

De Caaap Triatlon Duatlon als hoogtepunt

Elk jaar organiseert het Aqua Protect 3 Team de Caaap Triatlon Duatlon in hun eigen thuishaven Kortrijk. Als een van de hoogvliegers binnen het dua- en triatlonseizoen, trekt de wedstrijd jaarlijks meer dan 1000 atleten aan. En het mindere weer kon ook de supporters niet tegenhouden om hun favoriete atleet te komen aanmoedigen. 

Uiteindelijk was het de 23-jarige Thibaut De Smet uit Waregem die met de winst in duatlon ging lopen. Brecht Van Vooren mocht de triatlon op zijn naam schrijven. Herbeleef de Caaap Triatlon Duatlon in deze spetterende aftermovie.

Mis niets van het Aqua Protect 3 Team

Begint het ook te kriebelen om de sportschoenen weer boven te halen? Smeer dan al maar je kuiten in! Want op 18 juni 2023 organiseert het Aqua Protect 3 Team de volgende editie van de Caaap Triatlon Duatlon. Tot dan?