Welke airco kopen?

Wens je een airco die je woning koelt in de zomer en verwarmt in de winter, maar weet je niet goed welke airco te kopen? Energy Protect heeft voor jou de perfecte airco die past bij jouw woning, budget en noden.

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Zo garanderen zij een snelle plaatsing of dringende interventie van jouw airco. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

ep logo poweredby gp pos v2

Airco die past bij jouw interieur

Wat is het toch fantastisch als iets efficiënt, compact en mooi kan zijn! Met deze airco’s hoef je je geen zorgen te maken over het esthetisch vlak of ruimtegebrek. De airco’s hebben zo een strak en stijlvol design dat je ze niet hoeft te verbergen voor familie en vrienden. 

Daarnaast kan je een airco zonder buitenunit verkrijgen in een verticale en een horizontale vorm. De keuze voor een vorm die het best bij jouw interieur past, ligt dus volledig bij jou!

Benieuwd welke airco het best past bij je woning? Maak dan een afspraak voor advies op maat.

innova 2.0 inverter verticaal 1 compafgesneden

Kostprijs airco's

De prijs voor airconditioning hangt af van verschillende factoren:

  • Type airco (airco zonder buitenunit/split airco)
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Geen idee welke airco te kopen of wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

Welke airco kopen: met buitenunit

Weet je niet welke airco te kopen? En heb je een centrale ruimte waardoor je het gros van je woning kan koelen met één airco? Kies dan voor een split airco! Deze vaste airco bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits en is een goed alternatief voor een airco zonder buitenunit. Airco’s van het split type werken op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits circuleert. Het kan dus aanzien worden als een warmtepompsysteem dat kan koelen én warmen. Split airco’s kunnen hierdoor dienen ter vervanging van centrale verwarming op gas. 

Wil je meer te weten komen over de airco’s met buitenunit? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website!

aqp kaysun onnixsuite 800x640 nologo

Welke airco kopen: zonder buitenunit

Met de airco zonder buitenunit dienen geen condensoreenheden buitenshuis geïnstalleerd te worden. Deze condensoreenheden of buitenunits nemen veel plaats in en zijn weinig esthetisch. Hierbij wordt enkel langs de buitenzijde van het gebouw twee roosters geplaatst voor de aan- en afvoer van lucht. Dit maakt de airco zonder buitenunit zo goed als onzichtbaar.

De airco zonder buitenunit heeft ook een lager energieverbruik en een stillere werking. De nieuwe geluiddempende materialen zorgen voor een geluidsniveau dat vergelijkbaar is met dat van een airco met buitenunit. Het verminderd energieverbruik is te danken aan de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren. 

Weet je nog steeds niet welke airco je zou willen kopen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Energy Protect!

airco zonder buitenunit

Airco bedienen van op afstand

Een groot voordeel dat je keuze, welke airco je zou kopen, nog moeilijker maakt. Je kan zowel de airco met buitenunit als zonder buitenunit bedienen van op afstand. Zo kan je vanuit je luie zetel de temperatuur regelen met een afstandsbediening of app op je smartphone. 

aqp kaysun afstandsbediening 800x640 nologo

Plaatsbezoek aanvragen

Wil je een aangename temperatuur hebben in je huis, zowel in een hete zomer als in een ijskoude winter? Wacht niet langer en vraag een gratis plaatsbezoek aan!