Plat dak herstellen: jouw specialist

Ook om een lekkend plat dak te herstellen, kan je beroep doen op onze expertise.


Heb je last van een vochtprobleem door een lek in je plat dak? En moet je dak volledig vernieuwd worden? Dan helpen wij je graag verder samen met ons zusterbedrijf Iso Protect. Zij zorgen voor een nieuwe dakbekleding. Ook kan je bij hen terecht voor de renovatie of isolatie van je plat dak.


Iso Protect is marktleider in het isoleren van daken. Samen met de kennis van Aqua Protect in de vochtbestrijding beschikken we over de grootste kennis en ervaring uit beide werelden. Daarom durven wij zonder blozen te beweren dat wij jouw specialist zijn in het herstellen, isoleren en renoveren van jouw plat dak.

Dakbedekking plat dak herstellen

Plat dak herstellen: onze aanpak

Ons professionalisme vertalen wij niet alleen in de uitvoering, maar eveneens in onze aanpak:

  • diagnose dakbedekking plat dak op maat
  • duidelijke en eerlijke offerte
  • correcte opvolging en uitvoering
  • … en met garanties !
Plat dak herstellen onze aanpak

Plat dak renoveren

Afhankelijk van de situatie om het plat dak te herstellen of te renoveren wordt er ook geopteerd voor de dakbedekking in composiet epdm-rubber. Dit innovatief materiaal combineert de voordelen van twee types dakbedekking voor het plat dak nl. roofing en de klassieke epdm. Dit type epdm heeft een bewezen hoge duurzaamheid, is voorzien van Belgische technische goedkeuringen en mag bovendien enkel geplaatst worden door speciaal door de fabrikant opgeleide installateurs.


Het product geniet een (niet degressieve) fabrieksgarantie van 10 jaar en heeft een levensverwachting van minstens 50 jaar. Het is een klassiek systeem van dakbedekking met rollen die op platte daken worden bevestigd (zelfklevend) en waarvan naden met behulp van warme lucht aan elkaar worden ‘gelast’. Aangezien het niet met 'open vlam' wordt aangebracht is het voor het herstellen of renoveren van een plat dak een zeer veilig systeem en is brandgevaar zo goed als uitgesloten.

Beide toepassingen kunnen van een coating worden voorzien om ‘zuiver regenwater’ te bekomen, dat kan gebruikt worden voor sanitaire installaties.

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals PUR/PIR. Het is performant qua isolerend vermogen, brandwerend, uiterst duurzaam en stabiel. Deze producten zijn conform de voorwaarden die worden gesteld voor het bekomen van premies voor isolatie van een plat dak. Een plat dak herstellen en isoleren gebeurt steeds met het correcte type dakbedekking voor platte daken!

Plat dak herstellen en renoveren

Dakbedekking plat dak

Iso Protect is jouw specialist in platte daken waterdicht maken, gebruik makend van innovatieve en de meest hoogstaande materialen. De keuze voor het juiste type dakbedekking voor een plat dak is hier van uitermate groot belang. Jouw plat dak renoveren of herstellen kan ook met een sluitende isolatie gebeuren. Zo wordt je plat dak herstellen of renoveren tegelijk een verstandige investering, met terugverdieneffect, en een duurzaamheid van meer dan 50 jaar.

Jouw plat dak herstellen of renoveren doen wij door ondermeer gebruik te maken van synthetische rubbers met een zeer lange levensverwachting, zoals vloeibaar epdm. Dankzij de vloeibare toepassing is het geschikt voor kleine en ook complexe, met veel doorvoeren en andere risicovolle situaties, die typisch zijn voor een plat dak. Dit systeem van dakbedekking voor het plat dak laat ook toe om te werken op moeilijk betreedbare daken, omdat er weinig materiaal op moet worden gebracht.

Plat dak herstellen met correcte dakbedekking

Ook last van een lekkend plat dak?

Laat GRATIS een vochtexpert langskomen.

map compl