Onze tevreden klanten uit Antwerpen

Geachte, Woensdag 21/09 ll. werd de schlamm laag ( wit ) aangebracht. Hiermee zijn de beoogde werken uitgevoerd. De bezetting op 19/08 (prima uitgevoerd ) en nu de schlamm laag (21/09 ) geven terug een heel mooi uitzicht van onze kelder. Bedankt! Ik wacht nu nog de winter 16/17 af met naar gewoonte het meeste water in de kelder jan/feb..Ik zal u tevens dit resultaat meedelen Met beste groeten,

Dhr. Augustyns - Turnhout - 26/09/2016

Alles perfect en proper gedaan!

Dhr. Moons - Puurs - 14/09/2016

Beste Philip Hartelijk dank voor de goede opvolging van de werken. Ik ben dan ook zeer tevreden over de correcte, propere en professionele uitvoering van de geleverde werken. Ferme pluim voor jullie hardwerkende ploeg die hier aan de slag ging. Alvast een fijn weekend, Johan

Dhr. Stoop - Zwijndrecht - 22/08/2016

Beste, Hartelijk bedankt voor de uitstekende plaatsing van het ventilatie toestel. Erwin heeft zeer proper en nauwkeurig gewerkt en was uitermate vriendelijk. Chapeau voor jullie team. Met vriendelijke groeten,

Dhr. Bohrer - Lint - 21/03/2016

Beste, U man stond 6u40 voor de deur en heeft de klus snel en netjes geklaard zodat ik zelfs op tijd kon gaan werken. Compliment! Vriendelijke groeten

Dhr. Barthel - Mechelen - 03/09/2014

Hello, Vandaag heeft een werknemer van u onze muur een behandeling tegen opstijgend vocht gegeven + nieuwe bepleistering aangebracht. Wij zijn zéér tevreden over het geleverde werk!! Zéér correcte en propere uitvoering. Een pluim voor de uitvoerder Vriendelijke groeten,

Familie Seghers - Schelle - 24/02/2014

Beste, Bij deze willen wij onze dank betuigen aan de heer Frank. Van alle vertegenwoordigers die we gecontacteerd hadden ivm met vochtige badkamermuren, was hij de enige die van mening was dat we met een lek te maken hadden en niet met opstijgend vocht zoals de anderen beweerden. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven, dat we in eerste instantie door de zekerheid en de kordate aanpak van Frank een beetje uit ons lood geslagen waren. Maar door zijn toedoen hebben we toch een lekdetectie laten uitvoeren, omdat we een juiste en definitieve oplossing zochten voor ons vochtprobleem. Resultaat: … een lek! Dankzij Frank hebben we niet alleen een boel geld gespaard, maar kunnen we ook ons probleem juist en definitief oplossen. Jullie hebben dan wel geen nieuwe klant aan ons , maar we zullen jullie bij iedereen aanbevelen. Een zaak waar eerlijkheid en vertrouwen boven de pure commercie staan; top! Met vriendelijke groeten,

Familie Thys-Pauwels - Olen - 20/02/2014

Aquality Protect kwam langs voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn woning. Ik wou gewoon laten weten dat ik super tevreden ben over het geleverde werk!

De heer Gysemans - Lier - 24/10/2013

Via deze weg willen wij jullie enorm bedanken. Door een correcte analyse werd snel duidelijk dat het om opstijgend vocht ging. De werken werden zeer proper uitgevoerd en sindsdien hebben wij geen verdere problemen meer ondervonden. Wij hadden geen betere begeleiding kunnen dromen. Alles werd duidelijk uitgelegd en onze vragen werden beantwoord. Wij wensen dan ook graag in de toekomst opnieuw beroep te doen op jullie.

Familie Peeraer-Claeskens - Mechelen - 11/05/2013

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de werken zijn uitgevoerd. Zeer vriendelijke persoon (erwin) en proper gewerkt. (koester zo een personen want dit zijn witte merels)

De Heer JACOBS - Kapellen - 14/12/2012

Heel erg bedankt voor jullie nette manier van werken. Wij realiseren ons dat de uitvoerders echt proper werk hebben geleverd en wilden dit ook nog laten weten!

Mevrouw AERTS - Mechelen - 02/10/2012

Over de ganse lijn ben ik tevreden over aquality protect. Blij dat ik voor jullie heb gekozen.

De Heer GORIS - Boechout - 04/05/2012

Hierbij wil ik onze tevredenheid uitdrukken over de uitgevoerde werken. Aangezien het een appartement betreft dat wij verhuren was het belangrijk dat de werken proper en op het afgesproken tijdstip konden gebeuren. Alles verliep volgens planning en ook onze huurder was zeer tevreden over het geleverde werk en vooral de correctheid van jullie personeel dat zeer proper werkte.

Mevr. De Meulder - Deurne - 28/03/2012

Met dit mailtje wil ik de firma nogmaals bedanken voor de goede werken die ze uitgevoerd heeft. Daarbij wil ik de 2 jongens nog eens extra bedanken.

Mevrouw Truyens - 06/03/2012

Graag breng ik u op de hoogte van de toestand in het garagecomplex Kroonstraat 15 2140 Borgerhout (Antwerpen). Sinds augustus 2010 werd ons garagecomplex op het niveau -2 haast onbruikbaar door het overvloedige grondwater dat via de betonnen vloer doorsijpelde naar de zestien garageboxen. Daar het totale complex op niveau -2 een oppervlakte heeft van 500 m2 was het niet eenvoudig een oplossing te zoeken voor dit probleem. Gedurende de volgende maanden deden we beroep op heel wat firma's om een bestek te maken om een efficiënte oplossing voor te stellen voor deze wateroverlast. Enkele firma's beloofden ons een bestek toe te sturen maar nooit ontvingen we enige reactie. Enkele zeer bekende firma's stelden oplossingen voor die ons helemaal niet haalbaar leken, inefficiënt en evenmin een zekerheid gaven tot een definitieve oplossing. Via opzoekingen op internet kwamen we tot de vaststelling dat drainage wellicht een haalbare oplossing was om ons garagecomplex opnieuw bruikbaar te maken. We kwamen zo terecht bij de firma Aquality Protect en enkele dagen later kwam een afgevaardigde van deze firma de toestand bekijken. Een week later kregen we een zeer uitvoerig bestek toegestuurd waarin zeer gedetailleerd de verschillende werken werden aangegeven om onze garages opnieuw te bevrijden van het opstijgende grondwater. Na enkele contacten werd het contract ondertekend en werd de datum van uitvoering vastgelegd in de loop van de maand mei 2011. Acht maanden later kunnen we enkel tevreden zijn over het uitgevoerde werk en tot op heden vertoont het complex van 500 m2 geen enkel symptoom van opnieuw opstijgend grondwater. De verschillende mede-eigenaars hebben ook hun tevredenheid geuit over dit gigantisch uitgevoerde werk. Uiteraard hopen we dat de problematiek van het grondwater definitief opgelost is. Onze eerste bevindingen schijnen deze hoop te wettigen.

Vereniging van Eigenaars Kroonstraat 15 - Borgerhout - 15/02/2012

De vochtige kelder was een verloren ruimte doordat er 10 centimeter water in stond . We wensten deze ruimte echter ten volle te gebruiken. Hiervoor werd een wanddrainage geplaatst waardoor alles nu volledig in orde is!

Familie Taelemans - Mol - 01/07/2010

De werken werden snel en zorgvuldig uitgevoerd waarvoor dank. Ik zal jullie zeker aan vrienden en kennissen aanraden.

De heer Peeters - Antwerpen - 29/06/2009

Jullie firma is bij ons een 'Junior WTW' komen plaatsen. Eerst stond ik er wantrouwig tegenover, maar mijn vrouw heeft me over de streep getrokken. Nu het toestel geplaatst is, ben ik vol lof! Inderdaad, er komt geen koude lucht uit het toestel, alleen verwarmde verse lucht. En het belangrijkste; ons condensatieprobleem in de slaapkamer is opgelost. Bedankt!

Familie Derycke - Willebroek - 17/06/2008

Ik ben heel tevreden over jullie. Iedereen komt stipt op de afspraak, prima opvolging,... Er zijn duidelijke garanties, externe controles, eigen controles,... kortom kan niet beter.

Mevrouw Lietaert - Berchem - 19/04/2008

Mijn architect en ik stonden zeer sceptisch tegenover het drainagesysteem door jullie firma voorgesteld. Uw vertegenwoordiger kon ons echter overtuigen, en het heeft ons niet gespeten. Na al die ontgoochelingen, waardoor we overtuigd waren geraakt dat onze kelder nooit meer bruikbaar zou zijn, eindelijk een oplossing. Jullie hebben waarlijk een nieuwe kelder in onze kelder gebouwd! Dit systeem getuigt van vakmanschap en visie. Hoedje af.

Familie Debaere - Zoersel - 03/02/2007

Hoe doen we aan vochtbestrijding in Antwerpen?

We doen aan vochtbestrijding in heel België en ook bij jou in de buurt in Antwerpen

Bekijk eens hoe we dat precies doen. 

Vochtbestrijding Antwerpen

Graag maken we van jou onze volgende tevreden klant.

1000den tevreden klanten uit Antwerpen gingen je al voor.

Tevreden klanten Antwerpen