Kelderdichting prijs

Hoeveel je betaalt voor kelderdichting hangt af van het vochtprobleem en de gekozen methode die gebruikt wordt om het probleem in je woning op te lossen. Helaas mag je daar niet altijd zelf over beslissen. Wanneer je te maken hebt met vochtproblemen, laat je deze best zo snel mogelijk behandelen door een ervaren vochtexpert, die een antwoord biedt op al je vragen over de bestrijding en de prijs. 

Hoeveel kost het nu precies?

Wanneer je kiest voor kelderdichting via bekuiping, dan betaal je ongeveer € 300 per m². Je kan dus rekenen op een startprijs van € 4.000 euro voor een gemiddelde kelder. Als kelderdichting via vloer-, wand- of randdrainage gebeurt, betaal je een prijs van € 170 per m². Dat komt neer op ongeveer € 4.000 euro voor een gemiddelde kelder. Voor zowel bekuiping als drainage kunnen de prijzen voor een gemiddeld kelder snel oplopen tot € 10.000 of meer. Dat hangt af van verschillende factoren zoals in welke staat de kelder is of als er gekozen wordt voor een duurdere drainage zoals wanddrainage

Kelderdichting

Diagnose

Wens je een concrete diagnose op maat? Dan kan onze expert langskomen op afspraak voor een gratis diagnose op te stellen. Er wordt een oplossing op maat ontworpen en dan kies je zelf of je deze oplossing wenst toe te passen.