Airco zonder buitenunit

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Vanuit onze jarenlange ervaring met het professioneel installeren van ventilatietoestellen, kozen we er bewust voor om onze klanten ook een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht dankzij de airco zonder buitenunit.

Airco zonder buitenunit

Airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door


Horizontale Airco

Een traditionele airco vergt de installatie van condensoreenheden buiten het gebouw, die enerzijds veel plaats innemen en anderzijds weinig esthetisch zijn. Daarom zocht én vond Aqua Protect een airconditioning met warmtepomp maar zonder buitentoestel. Zo ben je het ganse jaar door gerust van de juiste temperatuur en gezonde lucht in huis. Download de PDF voor meer informatie over deze Horizontale airco.

Airco zonder buitenunit: airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door

Verticale Airco

Een airco die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen een geen overbodige luxe geworden. Vanuit onze jarenlange ervaring met het professioneel installeren van ventilatietoestellen, kozen we er bewust voor om onze klanten ook een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht. Download de PDF voor meer informatie over deze Verticale airco.

Airco zonder buitenunit: airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door

Onzichtbaar langs buiten, doeltreffend van binnen

Airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten doeltreffend van binnen

Energiezuinig esthetisch hoogstandje

De airco zonder buitenunit combineert esthetisch topdesign met energiezuinig verbruik. Dankzij de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren werd deze jongste generatie van airco’s zonder buitenunit een A+ label toegekend.

Airco zonder buitenunit esthetisch hoogstandje

Getuigenis airco zonder buitenunit

“Toen ik begon te zoeken op Google naar airco's zonder buitenunit, was Aqua Protect 1 van de weinige firma's die dit konden aanbieden.
Ik kende de goeie reputatie van het bedrijf en toen is alles zeer snel gegaan. De installatie is perfect verlopen. De communicatie was ook zeer vlot.”

-Familie Hoste uit Rekkem

Foto tevreden klant over zijn airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit mét ventilatie

De laatste jaren zijn particulieren massaal beginnen isoleren. Betere ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie... Hierdoor blijft de overtollige lucht binnen in huis waardoor schimmels en condens vrij spel krijgen.

Isoleren en ventileren gaan nochtans hand in hand. Het is dan ook niet te verwonderen dat ventilatie verplicht is bij nieuwbouwwoningen. Onze airco zonder buitenunit zorgt ervoor dat je geen afzonderlijk ventilatietoestel dient aan te schaffen. Het is een all-in-klimatisatie toestel.

Airco zonder buitenunit met ventilatie

Wij kiezen voor kwaliteit bij onze airco zonder buitenunit

Aqua Protect beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien gaan wij veel verder dan enkel het aanbieden van een airco zonder buitenunit op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Airco zonder buitenunit kwaliteit

Airco zonder buitenunit: Technische dienst en onderhoud

Steeds bij jou in de buurt. Wij hebben technische diensten in Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Airco zonder buitenunit technische dienst

Blauwe Lening voor onze airco zonder buitenunit

Iedereen heeft het recht op een frisse woning in de zomer, een warme in de winter en een gezonde woning het hele jaar door. Aqua Protect probeert daaraan steeds bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in een airco zonder buitenunit. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Hierdoor kan iedereen een airco zonder buitenunit laten plaatsen op zijn of haar ritme.

blauwe lening achtergr

Hou je het hoofd koel tijdens de hitte?

Vraag GRATIS een adviesgesprek.

Ja, ik wil een gratis diagnose
map compl
  1. home
  2. airco