Expert in airco zonder buitenunit

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, koos er bewust voor om klanten een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht dankzij de airco zonder buitenunit.

Ik wil een gratis plaatsbezoek voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

airco zonder buitenunit

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Expert in airconditioning: Energy Protect

Plaatsing airco zonder buitenunit

Benieuwd hoe de airco's worden geplaatst? Bekijk deze video!

Deze airco zonder buitenunit kan geplaatst worden op elk type muur. Ben je niet zeker waar deze het best past? Geen probleem! Energy Protect laat ook steeds een expert gratis langskomen om een concreet voorstel te maken voor de plaatsing op maat van jouw woning

installatie airco zonder buitenunit play

Airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door


Horizontale airco zonder buitenunit

Een traditionele airco vergt de installatie van condensoreenheden buiten het gebouw, die enerzijds veel plaats innemen en anderzijds weinig esthetisch zijn. Daarom zocht én vond Energy Protect een airconditioning met warmtepomp maar zonder buitentoestel. Zo ben je het ganse jaar door gerust van de juiste temperatuur en gezonde lucht in huis. Download de PDF voor meer informatie over deze horizontale airco.

horizontale airco

Verticale airco zonder buitenunit

Een airco die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Vanuit de jarenlange ervaring met het professioneel installeren van ventilatietoestellen, koos Energy Protect er bewust voor om klanten ook een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht. Download de PDF voor meer informatie over deze Verticale airco.

verticale airco

Onzichtbaar langs buiten, doeltreffend van binnen

onzichtbaar langs buiten

Energiezuinig esthetisch hoogstandje

De airco zonder buitenunit combineert esthetisch topdesign met energiezuinig verbruik. Dankzij de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren werd deze jongste generatie van airco’s zonder buitenunit een A+ label toegekend.

De airco neemt bovendien niet veel ruimte in beslag. Benieuwd naar de afmetingen? Bekijk deze op de afbeeldingen. 

Airco mét of zonder condens vernevelaar

Een airco produceert van nature condensatie in de verwarmingsmodus. Dit condensaat kan best vervelend zijn om te verwijderen. In sommige gevallen wordt er standaard een afvoerbuis geplaatst om het condensaat af te voeren. In dit geval is de beste oplossing een condens vernevelaar, of een "Nebulizer". 

Dankzij dit innoverende systeem worden de condensaten tot microscopische kleine druppeltjes verstoven door een microventilator en naar buiten afgevoerd.

De vernevelaar kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. 

Nebulizer

Getuigenis airco zonder buitenunit

“Graag laten wij u weten dat de plaatsing van de 2 airco's prima verlopen is. Prachtig werk van het team dat de airco’s heeft geplaatst en uiteraard zijn we extra tevreden over de ultrasnelle levering en installatie, zeker met de voorspelde temperaturen. De twee toestellen voldoen volledig aan onze verwachtingen.”

-Familie Dubois uit Halle

Airco zonder buitenunit mét ventilatie

De laatste jaren zijn particulieren massaal beginnen isoleren. Betere ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie... Hierdoor blijft de overtollige lucht binnen in huis waardoor schimmels en condens vrij spel krijgen.

Isolatie en ventilatie gaan dan ook hand in hand. Daarom heeft onze airco een extra ventilerende functie, als aanvulling op je bestaand ventilatiesysteem. Het is namelijk een all-in-one klimatisatie die zowel kan ventileren, ontvochtigen én verkoelen of verwarmen: geen twee maar vier vliegen in één klap!

airco met ventilatie

Kostprijs airco zonder buitenunit

De prijs voor deze airco met verwarming hangt af van verschillende factoren zoals: 

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

airco

Energy Protect kiest voor kwaliteit bij de airco zonder buitenunit

Group Protect, het moederbedrijf van Energy Protect, beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien, gaan zij veel verder dan enkel het aanbieden van een airco zonder buitenunit op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Airco zonder buitenunit kwaliteit

Airco zonder buitenunit: Technische dienst en onderhoud

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Airco zonder buitenunit technische dienst

Blauwe Lening voor onze airco zonder buitenunit

Iedereen heeft het recht op een frisse woning in de zomer, een warme in de winter en een gezonde woning het hele jaar door. Energy Protect probeert daaraan steeds bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in een airco zonder buitenunit. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Hierdoor kan iedereen een airco zonder buitenunit laten plaatsen op zijn of haar ritme.

Blauwe lening

Toch liever een split airco?

Neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande pagina.

split airco

Hou je het hoofd koel tijdens de hitte?

Vraag GRATIS een adviesgesprek.

tevreden klanten