Airco zonder buitenunit

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Vanuit onze jarenlange ervaring met het professioneel installeren van ventilatietoestellen, kozen we er bewust voor om onze klanten ook een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht dankzij de airco zonder buitenunit.

Gratis plaatsbezoek aanvragen

Airco zonder buitenunit

Plaatsing airco zonder buitenunit

Benieuwd hoe onze Aqua Protect Airco wordt geplaatst? Bekijk deze video!

Deze airco zonder buitenunit kunnen we plaatsen op elk type muur. Ben je niet zeker waar deze het best past? Geen probleem! We laten ook steeds een expert gratis langskomen om een concreet voorstel te maken voor de plaatsing op maat van jouw woning

Aqua Protect - airco zonder buitenunit play

Graag laten wij u weten dat de plaatsing van de 2 airco's prima verlopen is.  Prachtig werk van het team die de airco’s hebben geplaatst en uiteraard zijn we extra tevreden voor de ultra snelle levering en installatie, zeker met de voorspelde temperaturen.  De twee toestellen voldoen volledig aan onze verwachtingen. Met vriendelijke groeten, Familie Dubois uit Halle

Airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door


Horizontale Airco

Een traditionele airco vergt de installatie van condensoreenheden buiten het gebouw, die enerzijds veel plaats innemen en anderzijds weinig esthetisch zijn. Daarom zocht én vond Aqua Protect een airconditioning met warmtepomp maar zonder buitentoestel. Zo ben je het ganse jaar door gerust van de juiste temperatuur en gezonde lucht in huis. Download de PDF voor meer informatie over deze horizontale airco.

Airco zonder buitenunit: airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door

Verticale Airco

Een airco die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als tijdens een koude winter, is voor de meeste mensen geen overbodige luxe geworden. Vanuit onze jarenlange ervaring met het professioneel installeren van ventilatietoestellen, kozen we er bewust voor om onze klanten ook een oplossing aan te bieden voor warme en koude lucht. Download de PDF voor meer informatie over deze Verticale airco.

Airco zonder buitenunit: airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie het hele jaar door

Onzichtbaar langs buiten, doeltreffend van binnen

Airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten doeltreffend van binnen

Energiezuinig esthetisch hoogstandje

De airco zonder buitenunit combineert esthetisch topdesign met energiezuinig verbruik. Dankzij de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren werd deze jongste generatie van airco’s zonder buitenunit een A+ label toegekend.

De airco neemt bovendien niet veel ruimte in beslag. Benieuwd naar de afmetingen? Bekijk deze op de afbeeldingen. 

Airco mét of zonder condensvernevelaar

Een airco produceert van nature condensatie in de verwarmingsmodus. Dit condensaat kan best vervelend zijn om te verwijderen. In sommige gevallen wordt er standaard een afvoerbuis geplaatst om het condensaat af te voeren. In dit geval is de beste oplossing een condensvernevelaar, of een "Nebulizer". 

Dankzij dit innoverende systeem worden de condensaten tot microscopische kleine druppeltjes verstoven door een microventilator en naar buiten afgevoerd

met of zonder nebulizer

Getuigenis airco zonder buitenunit

“Toen ik begon te zoeken op Google naar airco's zonder buitenunit, was Aqua Protect 1 van de weinige firma's die dit konden aanbieden.
Ik kende de goeie reputatie van het bedrijf en toen is alles zeer snel gegaan. De installatie is perfect verlopen. De communicatie was ook zeer vlot.”

-Familie Hoste uit Rekkem

Foto tevreden klant over zijn airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit mét ventilatie

De laatste jaren zijn particulieren massaal beginnen isoleren. Betere ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie... Hierdoor blijft de overtollige lucht binnen in huis waardoor schimmels en condens vrij spel krijgen.

Isoleren en ventileren gaan nochtans hand in hand. Het is dan ook niet te verwonderen dat ventilatie verplicht is bij nieuwbouwwoningen. Onze airco zonder buitenunit zorgt ervoor dat je geen afzonderlijk ventilatietoestel dient aan te schaffen. Het is een all-in-klimatisatie toestel.

Airco zonder buitenunit met ventilatie

Kostprijs airco zonder buitenunit

De prijs voor deze airco met verwarming hangt af van verschillende factoren zoals: 

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

VRAAG OFFERTE AIRCO OP MAAT
Airco zonder buitenunit - Aqua Protect

Wij kiezen voor kwaliteit bij onze airco zonder buitenunit

Aqua Protect beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien gaan wij veel verder dan enkel het aanbieden van een airco zonder buitenunit op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Airco zonder buitenunit kwaliteit

Airco zonder buitenunit: Technische dienst en onderhoud

Steeds bij jou in de buurt. Wij hebben technische diensten in Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Airco zonder buitenunit technische dienst

Blauwe Lening voor onze airco zonder buitenunit

Iedereen heeft het recht op een frisse woning in de zomer, een warme in de winter en een gezonde woning het hele jaar door. Aqua Protect probeert daaraan steeds bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in een airco zonder buitenunit. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Hierdoor kan iedereen een airco zonder buitenunit laten plaatsen op zijn of haar ritme.

blauwe lening achtergr

Hou je het hoofd koel tijdens de hitte?

Vraag GRATIS een adviesgesprek.

Ja, ik wil een gratis diagnose
map compl
  1. home
  2. airco