Service

Aqua Protect garandeert je een top service. Van je eerste contactopname tot en met onze dienst na verkoop.

Aqua Protect staat garant voor top service

Technische service

Aqua Protect pakt elke overeenkomst professioneel aan. Onze technische dienst bekijkt elk dossier alvorens het werk aan te vangen. Hierbij vatten ze de volledige werfvoorbereiding samen in een uitvoeringsrapport. Wij voorzien onze medewerkers van het beste materiaal en de laatste spitstechnologieën om jouw woning te behandelen. Gewapend met het uitvoeringsrapport als handleiding komen onze uitvoerders de oorzaken van jouw vochtprobleem bestrijden. Je staat zeker versteld van de snelle en verzorgde aanpak.

Wij hebben technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Technische service Aqua Protect

Technisch onderhoud

Eenmaal je ventilatiesysteem, pomp… er staan, mag je uiteraard het onderhoud ervan niet uit het oog verliezen. Zo ben je zeker van onze waterdichte garanties.

Wens je een technisch onderhoud van je Aqua Protect toestel? Doe een snelle aanvraag en wij komen zodra naar je toe. 

Opvolging van je klantendossier

Aqua Protect is de enige onderneming in vochtbestrijding die volledig open kaart speelt met haar klanten. Na de opmaak van het klantendossier kan je jouw uitvoeringsdossier van A tot Z opvolgen. Met je unieke code heb je toegang tot je exclusief klantenportaal.

Opvolging van je klantendossier

Waterdichte garanties

Aqua Protect begeleidt haar klanten tot aan de afwerking. Na afloop van een drogingstermijn komt onze technische dienst nogmaals langs om het resultaat te bevestigen. Met andere woorden: wij verifiëren onze eigen werken. Wij investeren onophoudelijk in opleidingen van onze specialisten. Op deze manier garanderen wij ieder werk dat we uitvoeren. Dit verhaalt zich in garanties tot 50 jaar. Deze waarborg is het resultaat van de ervaring, de kwaliteit en de financiële stabiliteit van het bedrijf.

Waterdichte garanties tot 50 jaar

Financiële service via Blauwe Lening

Iedereen heeft het recht op een gezonde woning. Aqua probeert daaraan steeds bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in vochtbestrijding. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Een financiële formule die ervoor zorgt dat iedereen op zijn of haar ritme kan betalen.