Opstijgend vocht prijs

De prijs voor de bestrijding van opstijgend vocht hangt grotendeels af van het vochtprobleem en de gekozen bestrijdingsmethode. Uiteraard kan je hier niet altijd zelf over beslissen. Heb je te maken met opstijgend vocht? Dan laat je dit best zo snel mogelijk behandelen door een professionele vochtexpert. Deze expert kan een antwoord bieden op al jouw vragen omtrent de bestrijding en de prijs.

Hoeveel kost de bestrijding van opstijgend vocht nu precies?

Kies je voor bestrijding van opstijgend vocht via injectie van de muren, dan betaal je minimum €100 per lopende meter. Wat bepaalt de kostprijs van de injectie? De kostprijs wordt bepaald door de dikte van de muren, de staat van de muren, het aantal vierkante meters en de gebruikte materialen.

Bijvoorbeeld: Indien je muur in vrij goede staat is en vocht zich enkel aan de buitenkant van de muur bevindt, dan kost het laten injecteren van je muur je ongeveer €800. Heb je een muur met zowel aan de binnen-als buitenkant last van opstijgend vocht? Dan bedraagt de prijs voor injectie ongeveer € 1.500.

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Tot blogs!

opstijgend vocht 1583761899

Diagnose opstijgend vocht

Een correcte diagnose op maat gewenst? Laat dan onze vochtexpert langskomen om een gratis diagnose op te stellen. Onze expert bezorgt jou een oplossing op maat waarmee al jouw vochtproblemen van de baan zijn. Maak nu komaf met opstijgend vocht!