Airco met verwarming

Een airco met verwarming die de lucht op de juiste temperatuur brengt tijdens koude herfst- en winterdagen is geen overbodige luxe. Zeker gezien thuisblijven weer de norm wordt. Deze airco van Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, biedt je bovendien ook comfort tijdens een hete zomer.

Ik wil een gratis plaatsbezoek voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

airco zonder buitenunit

Expert in airconditioning

Energy Protect, het zusterbedrijf van Aqua Protect, is gespecialiseerd in airconditioning. Hun experts komen graag bij je langs alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan hun vaklui garant.

Expert in airconditioning: Energy Protect

Plaatsing airco met verwarming

Benieuwd hoe experts van Energy Protect deze airco met verwarming plaatsen bij jou thuis?  Watch and learn.

De airco met verwarming kan geplaatst worden op elk type muur. Past het model wel in je woning? Geen nood, Energy Protect stuurt een expert langs om enkele technische zaken ter plaatse te bekijken. Je ontvangt een concreet voorstel op maat. 

installatie airco zonder buitenunit play

Verwarming in de winter, airco in de zomer, ventilatie het hele jaar door.


Horizontale Airco met verwarming

Energy Protect vond een airconditioning met warmtepomp én zonder buitenunit. Zo kunnen ze je zowel in de winter als zomer de juiste temperatuur en gezonde lucht in huis garanderen.

Download de PDF om meer te weten te komen over deze horizontale airco met verwarming. 

horizontale airco zonder buitenunit

Verticale Airco met verwarming

Dezelfde aangename temperaturen als bovenstaande airco met verwarming, maar in een ander kleedje. Jij kiest welk model best in huis past.

Download de PDF om meer te weten te komen over deze verticale airco met verwarming. 

verticale airco zonder buitenunit

Energiezuinig esthetisch hoogstandje

De airco met verwarming combineert een energiezuinig verbruik met esthetisch topdesign. Deze jongste generatie van airco’s met verwarming kreeg een A+ label dankzij de nieuw ingebouwde DC-inverter ventilatoren.

De beide modellen zijn bovendien compact en passen in zo goed als elke woning. Benieuwd naar de afmetingen? Bekijk deze op de afbeeldingen. 

Airco mét of zonder condens vernevelaar

In de verwarmingsmodus produceert de airco van nature condensatie. Dit condensaat wordt via een buisje druppelsgewijs naar buiten afgevoerd.

De mogelijkheid bestaat om een additionele condens vernevelaar of Nebulizer te installeren. Dit innoverend systeem zorgt ervoor dat de condensaten tot microscopische kleine druppeltjes verstuiven en naar buiten worden afgevoerd. 

airco met verwarming met en zonder nebulizer

Getuigenis airco met verwarming

“Graag laten wij u weten dat de plaatsing van de 2 airco's prima verlopen is. Prachtig werk van het team dat de airco’s heeft geplaatst en uiteraard zijn we extra tevreden over de ultra snelle levering en installatie, zeker met de voorspelde temperaturen. De twee toestellen voldoen volledig aan onze verwachtingen.”

-Familie Dubois uit Halle

Airco met verwarming én ventilatie

Het na-isoleren van woningen is de laatste jaren hot. Betere dakisolatie, zoldervloerisolatie of spouwmuurisolatie kunnen ervoor zorgen dat overtollige lucht in huis blijft hangen bij afwezigheid van een performant ventilatiesysteem. Op die manier krijgen schimmels vrij spel en bestaat het risico op schimmel- en condensatieproblemen.

Isolatie en ventilatie gaan nochtans hand in hand. Daarom heeft onze airco een extra ventilerende functie, als aanvulling op je bestaand ventilatiesysteem. Het is namelijk een all-in-one klimatisatie die zowel kan ventileren, ontvochtigen én verkoelen of verwarmen: geen twee maar vier vliegen in één klap!

airco met ventilatie

Kostprijs Airco met verwarming

De prijs voor deze airco met verwarming is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan ook zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan. 

airco zonder buitenunit

Airco en zonnepanelen

Vanaf 2021 bestaat het systeem van de terugdraaiende teller niet meer. Het is dan interessanter om effectief energie te verbruiken wanneer je zonnepanelen energie opleveren. Niet thuis overdag? Geen probleem! Verwarm jouw woning via de airco met verwarmingsmodus en zo is het ’s avonds lekker warm in huis. 

Ontdek de zonnepanelen van zusterbedrijf Energy Protect.

Airco met verwarming in combinatie met zonnepanelen

Airco met verwarming: onderhoud en technische dienst

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan Energy Protect bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Airco met verwarming technische dienst

Blauwe Lening voor onze airco met verwarming

Wens jij een gezellige warmte in huis, maar ontbreken de financiële middelen momenteel? Geen nood. Energy Protect biedt iedereen de kans op een warm nest. De Blauwe Lening zorgt ervoor dat iedereen een airco met verwarming kan plaatsen op zijn of haar ritme.

Airco met verwarming op afbetaling - Blauw Lening

Heb jij het koud in huis?

Vraag een GRATIS offerte.

Tevreden klanten airco met verwarming