Airco met verwarming

Een airco met verwarming die de lucht op de juiste temperatuur brengt tijdens koude herfst- en winterdagen is geen overbodige luxe. Zeker gezien thuisblijven weer de norm wordt. Deze airco biedt je bovendien ook comfort tijdens een hete zomer. 

Gratis plaatsbezoek aanvragen

Airco met verwarming

Plaatsing airco met verwarming

Benieuwd hoe we onze Aqua Protect Airco met verwarming plaatsen bij jou thuis?  Watch and learn.

We kunnen onze airco met verwarming plaatsen op elk type muur. Past het model wel in je woning? Geen nood, wij sturen onze expert langs om enkele technische zaken ter plaatse te bekijken. Je ontvangt een concreet voorstel op maat. 

Aqua Protect - airco met verwarming play

Verwarming in de winter, airco in de zomer, ventilatie het hele jaar door.


Horizontale Airco met verwarming

Aqua Protect vond een airconditioning met warmtepomp én zonder buitenunit. Zo kunnen we je zowel in de winter als zomer de juiste temperatuur en gezonde lucht in huis garanderen.

Download de PDF om meer te weten te komen over onze horizontale airco met verwarming. 

Horizontale airco met verwarming

Verticale Airco met verwarming

Dezelfde aangename temperaturen als bovenstaande airco met verwarming, maar in een ander kleedje. Jij kiest welk model best in huis past.

Download de PDF om meer te weten te komen over onze verticale airco met verwarming. 

Verticale airco met verwarming

Energiezuinig esthetisch hoogstandje

De airco met verwarming combineert een energiezuinig verbruik met esthetisch topdesign. Deze jongste generatie van airco’s met verwarming kreeg een A+ label dankzij de nieuw ingebouwde DC-inverter ventilatoren.

De beide modellen zijn bovendien compact en passen in zo goed als elke woning. Benieuwd naar de afmetingen? Bekijk deze op de afbeeldingen. 

Airco mét of zonder condensvernevelaar

In de verwarmingsmodus produceert de airco van nature condensatie. Dit condensaat wordt via een buisje druppelsgewijs naar buiten afgevoerd.

De mogelijkheid bestaat om een additionele condensvernevelaar of Nebulizer te installeren. Dit innoverend systeem zorgt ervoor dat de condensaten tot microscopische kleine druppeltjes verstuiven en naar buiten worden afgevoerd. 

airco met verwarming met en zonder nebulizer

Getuigenis airco met verwarming

“Toen ik begon te zoeken op Google naar airco's, was Aqua Protect 1 van de weinige firma's die dit konden aanbieden.
Ik kende de goeie reputatie van het bedrijf en toen is alles zeer snel gegaan. De installatie is perfect verlopen. De communicatie was ook zeer vlot.”

-Familie Hoste uit Rekkem

Ervaring tevreden klant airco met verwarming

Graag laten wij u weten dat de plaatsing van de 2 airco's prima verlopen is.  Prachtig werk van het team die de airco’s hebben geplaatst en uiteraard zijn we extra tevreden voor de ultra snelle levering en installatie, zeker met de voorspelde temperaturen.  De twee toestellen voldoen volledig aan onze verwachtingen. Met vriendelijke groeten, Familie Dubois uit Halle

Airco met verwarming én ventilatie

Het na-isoleren van woningen is de laatste jaren hot. Betere dakisolatie, zoldervloerisolatie of spouwmuurisolatie kunnen ervoor zorgen dat overtollige lucht in huis blijft hangen bij afwezigheid van een performant ventilatiesysteem. Op die manier krijgen schimmels vrij spel en bestaat het risico op schimmel- en condensatieproblemen.

Isoleren en ventileren gaan nochtans hand in hand. Onze airco met verwarming zorgt ervoor dat je geen afzonderlijk ventilatietoestel hoeft aan te schaffen. Het is een all-in-one klimatisatietoestel. Verwarming in de winter, airco in de zomer, ventilatie het hele jaar door. 

Airco met verwarming en ventilatie

Kostprijs Airco met verwarming

De prijs voor deze airco met verwarming is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan ook zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan. 

Offerte airco met verwarming aanvragen
Airco met verwarming - Aqua Protect

Airco met verwarming in combinatie met zonnepanelen

Vanaf 2021 bestaat het systeem van de terugdraaiende teller niet meer. Het is dan interessanter om effectief energie te verbruiken wanneer je zonnepanelen energie opleveren. Niet thuis overdag? Geen probleem! Verwarm jouw woning via de airco met verwarmingsmodus en zo is het ’s avonds lekker warm in huis. 

Ontdek de zonnepanelen van ons zusterbedrijf Solar Protect.

Airco met verwarming in combinatie met zonnepanelen

Airco met verwarming: onderhoud en technische dienst

Aqua Protect is steeds bij jou in de buurt. Wij hebben technische diensten in Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Airco met verwarming technische dienst

Blauwe Lening voor onze airco met verwarming

Wens jij een gezellige warmte in huis, maar ontbreken de financiële middelen momenteel? Geen nood. Aqua Protect biedt iedereen de kans op een warm nest. De Blauw Lening zorgt ervoor dat iedereen een airco met verwarming kan plaatsen op zijn of haar ritme.

Airco met verwarming op afbetaling - Blauw Lening

Heb jij het koud in huis?

Vraag een GRATIS offerte.

Ja, ik wil een airco met verwarming
Tevreden klanten airco met verwarming
  1. home
  2. airco
  3. verwarming