Aqua Protect review door Roel Vanderstukken

De kans dat je ooit met vochtproblemen te maken krijgt is vrij groot. Vocht is een hardnekkig beestje dat om elke hoek loert. Iets wat Roel Vanderstukken, Vlaams zanger en acteur, als geen ander weet. Ook hij werd onaangenaam verrast door opstijgend vocht in de muren van zijn leefruimte. Dankzij onze jarenlange ervaring verjoegen we succesvol het vocht, waardoor hij nu weer samen met zijn gezin in een gezond huis kan wonen. Lees hieronder de Aqua Protect review door Roel Vanderstukken. 

Het verhaal van Roel Vanderstukken

"Je zag het vocht echt duidelijk zitten in de muur, waardoor we onze muren ook niet deftig konden schilderen", vertelt Roel. Hoe hij dan bij Aqua Protect terechtgekomen is? Simpel, omdat het een heel degelijk bedrijf is! Vooral de snelheid en efficiëntie waarmee we werken is voor Roel een groot pluspunt. En dat onze professionals over een zekere know-how beschikken om met problemen als opstijgend vocht om te gaan, is hem ook niet ontgaan. 

"Aqua Protect is zeker een aanbeveling. Ik zou bijna hopen dat ik nog eens vocht in mijn huis heb zodat de mannen nog eens een koffietje kunnen komen drinken", besluit hij lachend. Hoor Roel zelf zijn volledige verhaal vertellen in de video.

Aqua Protect review door Roel Vanderstukken play

Andere tevreden klanten

Met al meer dan 20 jaar ervaring op de teller krijgt Aqua Protect elk vochtprobleem - van natte kelders tot opstijgend vocht en condensatie - klein. Niets geeft ons meer voldoening dan een geslaagd project en een tevreden klant.

Lees alle Aqua Protect reviews en ontdek de referenties in jouw buurt. 

Aqua Protect review door Roel Vanderstukken

Word jij onze volgende tevreden klant?

Heb je net als Roel ook last van opstijgend of doorslaand vocht in je woning? Of heb je eerder te maken met een natte kelder, schimmels of muffe geuren in huis? Laat het dan meteen behandelen!

Niet alleen heeft vocht nefaste gevolgen voor jouw gezondheid en voor jouw energiefactuur, ook jouw woning lijdt eronder. Beperk de schade en vraag vandaag nog gratis advies aan van onze vochtexperts.